MENÜ

Sziasztok!

Elöször is magamról mesélnék egy picit.. 17 éves vidám, életteli, szókimondó lány vagyok! Sose voltam felszínes.. Szeretek szórakozni, ismerkedni, beszélgetni.. Nehezen nyílok meg akárki előtt! Számomra nagyon fontos a családom még ha kicsit szét is van esve! Vannak hibáim.. de az mindenkinek! Egyik például az hogy hamar elszáll az agyam..xd meg nagyszájú vagyok.. de csak néha:P Valójában az élet szép, csak pont a lényegét nem látjuk. Csak álmokat kergetünk."Régebben mindig úgy gondoltam, hogy bizonyos dolgokat, embereket csak a halál vehet el tőlem örökre.Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont, és megszakad valami. És onnantól fogva nem beszélünk vele, nem az ő mosolyával ébredünk minden reggel, nem érinthetjük meg szabadon minden porcikáját,
és nem legeltethetjük rajta a szemünket. Soha többé. Ez a fajta elválás is ugyanolyan végleges tud lenni, mint a halál.
És ugyanúgy fáj!"

 

Mit gondolok a szerelemről? Voltam már szerelmes. Gyönyörű dolog.. De a női ideállok kezdenek megváltozni a média hatására valamilyen szint. De valamilyen szintem megoszlanak a férfiak között is a vélemények. A nők többsége a kihívó külsejével akarják magukra hívni a férfik figyelmét, de néha ez balul sül el. Nem a külsővel kell hódítani, hanem a saját, tiszta személyiségeddel. Sajnos sok az előítélet az emberekben, és ritka kivétel az, aki a felszín mögé néz és azt látja meg benned amit kell. És ha még is csalódtál.. Akkor is  saját magunknak kell legyőznünk. Nehéz megtalálni a tökéletes párt, de érdemes küzdeni érte.. Személy szerint nagyon sok csalódáson, próbatételen  vagyok már túl, de még lesz több is.. Régen csomó dolog miatt gyötörtem magam és minden miatt magamat hibáztattam.. De egy jó barátom felnyitotta a szemem! Nagyon sok mindenért meg kell küzdened hogy tiszteletet kapjál..! És nem szabad olyanokért rinyálni amin nem érdemes! Maradj az aki igazából vagy és ne engedd hogy megváltoztassanak.. Ha mégis sikerül valakinek, akkor irányítható vagy..

Hírek

 • Lαdџ Gαgα
  2010-04-29 11:14:58

  Egészen pontosan Gaga november 7-én a Papp László Budapest Sportarénában fog koncertet adni a pop egyik legnagyobb ma élő énekesnője. Az ígéretek szerint káprázatos látvánnyal, és színpadképpel fogja meglepni a hazai rajongókat.

 • Sεαl
  2010-04-22 11:02:55

  A www.seal.com szerint a zenész július 13-án ad koncertet Pécsett. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Pécs lesz. Seal Magyarország után már másnap a horvátországi Zadarban ad műsort. A koncert 2010. július 13-án, este 20 órakor lesz a pécsi Expo Center szabadtéri színpadán, a Pécs2010 rendezvénysorozat keretében.
  Jegyárak: 7500 Ft (álló) és 12000 Ft (ülő).

Szavazás

Mεgfordult mάr α fεjεdbεn, hogy nεm vαgy olyαn, αmilyεnεk εlvάrjάk?
Hű vagyok magamhoz, de azért megfelelek mindenkinek.
Előfordul hogy lázadok.
Nem viselkedek úgy, ahogy elvárják!
Csak mások véleménye a fontos!
Asztali nézet